• Lorem ipsum

Corona Update

16 Mar 2020

Hoewel bij Fietsonderdelen Outlet het werk "gewoon" door gaat, zult u als klant toch rekening moeten houden met een mogelijke vertraging in de bestellingen van 1-2 werkdagen. Door het grote aantal online bestellingen hebben de vervoerders soms vertragingen. Dit heeft zowel invloed op de aanlevering van onze leveranciers naar ons als op de uitlevering van ons naar u als klant. We doen ons best dit tot een minimum te beperken. 

We blijven bereikbaar via mail, chat en whatsapp en telefonisch kunt u ons ook nog op de gebruikelijke tijden bereiken. In het laatste geval zou het kunnen dat u kinderen op de achtergrond hoort.......ook wij werken grotendeels vanuit huis en de kinderen mogen niet naar school. 

De verzending van onze bestellingen hebben wij uitbesteed aan een externe partner. Medewerkers die maar enigszins ziektesymptomen vertonen moeten thuisblijven en daardoor wordt er gewerkt met een kleinere bezetting. Intern zijn alle voorzorgsmaatregelen getroffen om verspreiding van het virus te voorkomen. Naar verwachting zullen alle bestellingen nog gewoon op tijd verzonden worden. 

Levering binnen Nederland gaat vooralsnog nog gewoon door. Alleen zijn veel Parcelshops inmiddels gesloten, waardoor deze niet meer gekozen kunnen worden. 

Levering naar België kan helaas vertraging opleveren in verband met de nieuwe maatregelen. 

Update PostNL
PostNL volgt de richtlijnen van de overheid en houdt contact met de autoriteiten om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. Consumenten hoeven tot nader order niet meer op een handheld scanner te tekenen voor ontvangst van een pakket of een aangetekende verzending. De bezorger zal dat namens de ontvanger doen door de laatste drie tekens van het nummer van paspoort of rijbewijs te noteren na ontvangst.  

Update DHL
Ook bij DHL hoeven consumenten tot nader order niet meer op een handheld scanner te tekenen voor ontvangst van een pakket. Zo voorkomt de bezorger dat zijn scanner een besmettingsbron wordt voor het coronavirus. Hij vraagt altijd om toestemming.

Mochten er nieuwe ontwikkelingen zijn, zullen wij dit artikel uiteraard bijwerken. 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »