• Lorem ipsum

Vakantie!

29 Jul 2019
door John | Fietsonderdelen Outlet

Van 29 juli tot en met 22 augustus 2019 vieren wij vakantie. Onze webshop draait in deze periode echter gewoon door en bestellingen worden ook nog gewoon verzonden. U dient echter wel met een aantal punten rekening te houden:

Levertijden

Omdat wij de verzending van onze bestellingen hebben uitbesteed aan een externe partner, kunnen wij tijdens de vakantie uw bestellingen gewoon uit blijven leveren. Artikelen die wij zelf op voorraad houden, worden dan ook nog steeds de volgende werkdag bezorgd (indien besteld en betaald voor 23:30). 
Artikelen welke wij uit voorraad van onze leverancier leveren, moeten eerst besteld worden. De levertijden van een deel van deze artikelen zijn aangepast en iets langer dan normaal. Ze worden bij ieder artikel vermeld, dus let u daar tijdens het plaatsen van de bestelling even op. 

Bereikbaarheid

Tijdens onze vakantie zijn wij helaas wat minder goed bereikbaar dan u van ons gewend bent:

Telefoon

Per telefoon zijn wij 29 juli nog beperkt bereikbaar. De rest van de vakantie zijn wij telefonisch niet meer bereikbaar.

Mail

Per mail kunt u ons nog gewoon bereiken, echter zullen de mails niet altijd direct beantwoord worden. Wij streven ernaar alle mails binnen 48 uur te beantwoorden. Belangrijke mails / mails met spoed proberen wij sneller op te pakken.

Whatsapp / chat

Deze zullen beide uit staan tijdens de vakantieperiode. 

Retouren

Tijdens onze vakantie is het niet mogelijk retouren naar ons gebruikelijke adres te sturen. Meldt u uw retour aub aan via uw account of per mail. U ontvangt dan van ons een mail met uitleg waarheen u uw retour kunt sturen. Deze zullen wij na onze vakantie dan z.s.m. gaan verwerken. 

 

 

We doen ons best de overlast voor u als klant tot een minimum te beperken en hopen in deze op uw begrip. Alvast bedankt en iedereen ook een hele fijne vakantie / zomer gewenst! 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »