• Lorem ipsum

Black Friday 2021

1 Nov 2021
door Fietsonderdelen Outlet

Bij Fietsonderdelen Outlet is het eigenlijk het hele jaar door al Black Friday. Wij werken tenslotte altijd al met scherpe prijzen! Toch hebben wij besloten dit jaar ruim 80 producten extra scherp aan te bieden van vrijdag 19 november tot en met maandag 29 november (Cyber Monday).

Door deze deals over ruim een week te verspreiden, hopen we dat ook de bestellingen meer gespreid zijn. Hierdoor komt er minder druk op zowel onze verzendpartner, onze leveranciers en de vervoerders. U heeft nu ruim de tijd om rustig een keuze te maken en ruim op tijd voor de feestdagen uw aankopen te doen. 

Voor sommige Black Friday Deals geldt dat het opruimingsartikelen zijn en dat de voorraad beperkt is. Daar geldt dan ook op=op en bestellen is daarna niet meer mogelijk. Andere artikelen hebben wij scherp in bulk ingekocht. Op het moment dat de huidige voorraad is uitverkocht, kunt u uw mailadres achterlaten, zodat u een melding ontvangt zodra de voorraad is aangevuld.  

In de loop van de komende dagen verwachten we ook nog enkele nieuwe artikelen toe te voegen, dus het kan zeker de moeite zijn later nog eens terug te komen!