• Lorem ipsum

Fietsonderdelen Outlet vecht mee tegen verslaving!

16 Apr 2021

Ook dit jaar doe ik, John van der Stouwe, eigenaar van Fietsonderdelen Outlet, weer mee aan de 24-uurs MTB Marathon van de Cycle for Hope. Inmiddels voor de 3e keer! 

  • 2018: De eerste deelname. Toen werd er 's nachts nog "verhard" gereden. In totaal heb ik toen ruim 220km gefietst op de MTB. Meer zat er door een niet optimale voorbereiding helaas niet in. 
  • 2020: De 2e deelname. Dit was de eerste editie waarin er 's nachts ook een (heel gaaf) bosparcours was uitgezet. Hierdoor lag de gemiddelde snelheid in de nacht wel een stuk lager, maar uiteindelijk toch ruim 230km op de teller!
  • 2021: Dit jaar is het doel om minimaal de 240km te halen, maar 250km zou natuurlijk helemaal geweldig zijn! 

Ik doe niet alleen mee omdat het ontzettend gaaf is om te doen, maar ook om sponsorgeld op te halen voor "De Hoop". Helpt u mee?

Doneren CfH

Cycle for Hope organiseert uitdagende fietsevenementen om de cliënten van De Hoop op weg te helpen naar een nieuw leven. Mensen die verslaafd zijn of psychische problemen hebben, ontvangen daar de steun die ze nodig hebben om hun leven weer op de rit te krijgen. Opnieuw beginnen is een zware weg, met veel obstakels. Jij kunt hen helpen, door je eigen zware weg te gaan op de pedalen. Of door de fietsers te ondersteunen met een donatie.

Lees hier meer over het doel van De Hoop.

De Dagroute

Wie het leuk vindt om mij te volgen: