• Lorem ipsum

Voor het afrekenen van uw bestelling biedt Fietsonderdelen Outlet verschillende betaalmogelijkheden. Ook achteraf betalen behoort tot de mogelijkheden. Onderstaand een overzicht van alle betaalopties, waarvan er ook diverse zonder extra kosten zijn. 

iDeal
iDeal is in Nederland de meest gebruikte online betaalmethode. U kunt via iDeal eenvoudig betalen via uw eigen bank. Het is snel en GRATIS voor onze klanten. 

Vooruitbetaling per bank
Het is uiteraard ook mogelijk uw betaling gewoon handmatig vooraf per bank over te maken. Omdat het even kan duren voor de betaling op de rekening staat, moet u wel rekening houden met 1 of 2 dagen vertraging. De bankgegevens ontvangt u na het plaatsen van de bestelling per mail. Vooruit betalen per bank is GRATIS.

Creditcard (American Express)
Bij het gebruik van creditcard heeft u kopersbescherming via uw Creditcard maatschappij. Creditcards zijn wereldwijd te gebruiken, maar relatief kostbaar in gebruik (zowel voor webshops als voor klanten). Hiervoor moeten wij daarom kosten in rekening brengen: 

Vaste kosten: € 0,50
Variabele kosten: 2,2% van het bestelbedrag

De volgende Creditcards worden in ieder geval geaccepteerd:

  • American Express
  • Diners Club

Achteraf betalen (via Klarna)

Wilt u eerst uw bestelling ontvangen en daarna pas betalen? Dat kan met Achteraf betalen via Klarna. U ontvangt dan enige dagen na de bestelling een e-mail van Klarna met de benodigde betaalgegevens. 

Als u gekozen heeft voor achteraf betalen, maakt u het geld dan alstublieft over met de gegevens die u via Klarna heeft gekregen. Dus niet rechtstreeks op de rekening van Fietsonderdelen Outlet.

Bancontact (België)
Mister Cash is het Belgische equivalent van iDeal en alleen te gebruiken voor Belgische klanten.
Het is snel en GRATIS voor onze Belgische klanten.

KBC (België)
KBC is een online betaalmethode voor de klanten van de KBC en CBC, samen de grootste bank van België. Met KBC kunnen Belgische klanten gemakkelijk en snel online betalen, vanuit hun eigen vanuit hun eigen vertrouwde online bankomgeving.

Voor KBC betalingen brengen wij slechts € 0,50 in rekening.

SOFORT Banking (o.a. Duitsland en Oostenrijk)
SOFORT Banking is een Europese betaalmethode waarmee betalingen gedaan kunnen worden. Consumenten loggen in met de gegevens die ze gebruiken om in hun eigen online bankomgeving in te loggen. Vanuit hier kunnen ze rechtstreeks en GRATIS geld over maken van hun eigen betaalrekening. 

SOFORT Banking is beschikbaar in 13 Europese landen: Duitsland, Oostenrijk, Nederland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Zwitserland, Italië, Spanje, België, Polen, Hongarije, Tsjechië en Slowakije.