• Lorem ipsum

Fietsopbergsystemen

Bent u op zoek naar een efficiënte manier om uw fiets op te bergen wanneer u hem niet nodig hebt? Fietsenrekken, fietsstandaarden en een fietsophangsysteem bieden hiervoor een uitkomst. Deze vindt u, voor een voordelige prijs, bij Fietsonderdelen Outlet.

Fietsopbergsystemen

Fietsenrek kopen bij Fietsonderdelen Outlet!

Bent u op zoek naar een efficiënte manier om uw fiets op te bergen wanneer u hem niet nodig hebt? Fietsenrekken, een fiets muurbeugel, fietsstandaarden en een fietsophangsysteem bieden hiervoor een uitkomst. Deze vindt u, voor een voordelige prijs, bij Fietsonderdelen Outlet. Wij hebben vele verschillende fietsopbergsystemen in ons assortiment. Of u nu iets zoekt om uw fiets stabiel neer te kunnen zetten wanneer u thuiskomt, of op zoek bent naar een muurhaak om uw fiets aan op te hangen of een professionele fiets montagestandaard voor in de werkplaats: u vindt het in ons assortiment.

Voordelig fietsopbergsystemen kopen

Doordat wij onze fietsopbergsystemen groot inkopen, kunnen wij de prijzen voor u laag houden. Dat betekent dat u bij ons altijd het voordeligst uit bent! Bovendien geniet u bij veel van onze producten zelfs van extra korting als u er meer tegelijkertijd van koopt. Desalniettemin zijn al onze fietsenrekken en andere opbergsystemen van de beste kwaliteit. Denk aan bekende merken als Dunlop, M-Wave en Simson. Zo koopt u bij ons dus kwaliteit fiets opbergsystemen voor een spotprijs!

De voordelen van fietsenrekken kopen bij Fietsonderdelen Outlet

  • Altijd scherpe prijzen;
  • Snelle levering;
  • Vanaf €100,- aan fietsenrekken, gratis verzending binnen NL;
  • Mogelijkheid tot achteraf betalen;
  • Bevestigingsmateriaal meegeleverd;
  • Ruime keuze!

Fietsenrekken

Iedereen kent de ijzeren fietsenrekken wel: ze worden vaak gebruikt op openbare plekken, zodat u gemakkelijk uw fiets kunt parkeren om even een boodschap te doen. Deze fietsenrekken zijn daarnaast ook zeer geschikt voor gebruik bij u thuis! Hierbij heeft u de keuze uit fietsenrekken die u op de grond kunt zetten, of aan de muur kunt bevestigen. Als u meerdere fietsen in uw bezit hebt, biedt een fietsenrek voor meerdere fietsen de oplossing!

Fietsenrek voor meerdere fietsen

Bij ons in het assortiment vindt u dan ook verschillende fietsrekken voor meerdere fietsen. Ook als u wilt dat u in uw fietsenrek 4 fietsen tegelijkertijd kunt stallen, bent u hier aan het juiste adres. Of u er nu één of vier fietsen tegelijkertijd in stalt: zowel uw fiets als het fietsenrek staat altijd stabiel. Zowel als ze op de grond, aan de muur bevestigd worden of los neergezet worden. U hoeft uw fiets dus niet langer instabiel tegen de muur aan te zetten, met de kans dat deze omvalt en schade oploopt.

Fietsenrek muur

Naast fietsenrekken die u op de grond kunt zetten of monteren, hebben wij ook altijd een fietsenrek voor aan de muur voor u in het assortiment. Deze worden altijd inclusief het bevestigingsmateriaal geleverd, waardoor u uw nieuwe rek gemakkelijk zelf op de vloer of aan de muur kunt bevestigen. Bij ons fietsenrek voor aan de muur van Bicycle Gear is het zelfs mogelijk om deze in een hoek te bevestigen. Zo kunt u dus zelf kiezen waar u uw fietsenrek het liefst bevestigt: uw fiets zal altijd stabiel gestald staan!

Fietsstandaard

Elke fietsstandaard in ons assortiment is ideaal voor degenen die hun fiets stevig neer wil zetten, bijvoorbeeld om eraan te sleutelen. Bent u dus op zoek naar een racefiets standaard, MTB standaard of een fiets montagestandaard? Dan vindt u deze in ons assortiment. Ook hebben wij verscheidene inklapbare fietsstandaarden, waarbij u het achterwiel er gemakkelijk in kunt rijden en uw fiets direct stevig gestald staat. Bij deze fietsstandaarden loopt u niet de kans dat de velgen, spaken of het frame van uw fiets beschadigd raken. Vele van onze fietsstandaarden zijn ook goed te gebruiken als etalage of showroom standaard.

Fiets montagestandaard

Met een montagestandaard voor uw fiets maakt u het sleutelen aan uw fiets nog gemakkelijker. Een dergelijke fiets reparatiestandaard is in te stellen op de gewenste hoogte, zodat u comfortabel onderhoud en reparaties aan uw fiets kunt uitvoeren. Wanneer u klaar bent met het onderhoud, kunt u uw reparatiestandaard gemakkelijk opbergen en zo ruimte in uw werkplaats besparen. Let bij het bestellen van uw fiets of MTB-montagestandaard wel op de afmetingen van uw fiets en of deze niet te zwaar is voor desbetreffende fietsstandaard.

Fietsen ophangen aan de muur

In ons assortiment vindt u eveneens enkele ophangbeugels en muurhaken om uw fiets efficiënt op te kunnen bergen. Hierbij kunt u kiezen tussen muurbeugels waarbij u de gehele fiets aan de framebuis ophangt, of fietshaken waarbij slechts één van de wielen opgehangen wordt. Tevens bieden wij een uitkomst als u op zoek bent naar een fietshouder die u kunt inklappen op het moment dat u hem niet gebruikt. Voor welke manier van opbergen u ook kiest, uw fiets hangt altijd stabiel en u bespaart direct ruimte!

Edge muurhaak

Met Edge muurhaken kunt u uw fiets gemakkelijk verticaal ophangen, waardoor deze minder ruimte inneemt. Deze fietshaken zijn eenvoudig aan de muur te bevestigen en nemen van zichzelf al niet veel ruimte in beslag. Wanneer u een fiets ophanghaak bestelt, wordt het bevestigingsmateriaal er altijd bijgeleverd. Zo kunt u hem direct bevestigen en uw fiets aan de muur ophangen. Bovendien kunt u met een muurhaak alle soorten fietsen opbergen: van uw racefiets tot uw alledaagse fiets.

Fietsliften

Een fiets ophangsysteem is de ideale oplossing als u geen ruimte meer op de vloer of aan de muur heeft en toch uw fiets gemakkelijk op wilt kunnen bergen. Een dergelijk fiets takelsysteem bestaat uit katrollen die u eenvoudig aan het plafond kunt bevestigen met het bijgeleverde bevestigingsmateriaal. Vervolgens haakt u de ophangkettingen met de haken onder het zadel en het stuur, waarna u de fiets lift. Het overige stuk ketting of touw bevestigt u aan de wandhouder, zodat uw fiets niet naar beneden komt. Losse fiets ophangkettingen kunt u eveneens in ons assortiment terugvinden. Deze zijn altijd bekleed met kunststof om het frame en het zadel van uw fiets te beschermen tegen beschadigingen.

Belangrijk om te onthouden: deze fietsliften zijn niet bedoeld om reparaties aan uw fiets uit te voeren, maar enkel om uw fiets op te bergen.

Alles voor het opbergen van uw fiets vindt u bij Fietsonderdelen Outlet!

Fietsonderdelen Outlet is er voor iedereen die op zoek is naar een efficiënte manier om hun fietsen op te bergen. Met onze fiets opbergsystemen bespaart u veel ruimte, die u goed kunt gebruiken voor andere doeleinden. Onze opbergsystemen worden inclusief bevestigingsmateriaal geleverd en zijn altijd gemakkelijk te bevestigen. Voor u het weet heeft u uw fiets aan de muur of plafond hangen en heeft u er geen omkijken meer naar.

Mocht u onverhoopt nog vragen of opmerkingen hebben over onze opbergsystemen of fietsenrekken, dan kunt u uiteraard contact opnemen via onze klantenservice pagina.