• Lorem ipsum
FAQ
Levering
Wat is de levertijd van mijn bestelling?

De levertijd van uw bestelling is afhankelijk van de door u bestelde artikelen. 
Bij elk artikel in onze webshop wordt een geschatte levertijd in werkdagen vermeld.

Is mijn bestelling al verzonden?

Zodra uw bestelling door ons wordt verzonden, ontvangt u per mail de tracktrace code. Wanneer u deze nog niet heeft ontvangen, controleert u dan voor de zekerheid de map met Spam. Houdt u bovendien rekening met de levertijden zoals deze bij ieder artikel worden vermeld. Wij leveren uw bestelling niet in delen uit, dus de langste levertijd is bepalend.

Is de levertijd zoals vermeld bij de afzonderlijke artikelen verstreken en heeft u nog geen tracktrace mail ontvangen?  Stuurt u ons dan een mailtje of ticket met uw bestelnummer. Wij zoeken dan uit wat de status is van uw zending en sturen u z.s.m. een update. 

AXA Ringsloten
Wordt er bevestigingsmateriaal meegeleverd?

AXA Ringsloten worden standaard zonder bevestigingsmateriaal geleverd. Er zijn verschillende bevestigingssets verkrijgbaar, welke u kunt vinden onder de gerelateerde producten die bij ieder slot vermeld staan.

Mogelijke bevestigingssets zijn:

Zadel op Stang
Welk model Zadel op Stang past er op mijn fiets?

Er zijn in totaal 5 modellen Zadel op Stang, 2 voor herenfietsen en 3 voor damesfietsen. 

Op basis van het type / model fiets is voor ons helaas niet na te gaan welke model op uw fiets past. Wanneer u ons echter een foto stuurt van de fiets, met daarop duidelijk het frame zichtbaar, kunnen wij in de meeste gevallen wel aangeven welk model u nodig heeft. 

Contactgegevens
  • Beurtvaartstraat 103
  • 7311MS, Apeldoorn
  • Nederland
  • KVK nummer: 67279090
  • btw-nummer: NL001376693B34
  • Bank: NL36 KNAB 0255 6102 62