• Lorem ipsum

Fietsonderdelen Outlet wordt gerund door John van der Stouwe. Ik heb inmiddels ruim 12 jaar ervaring met webshops. Waarvan 8 jaar een webshop in fietsonderdelen, samen met een compagnon. In 2016 is deze samenwerking gestopt en heb ik besloten mijn eigen webshop met online fietsonderdelen op te zetten. Deze draait inmiddels al bijna 3 jaar zeer succesvol! 

Zelf was ik nooit een fanatiek fietser, maar ik vond het altijd al heerlijk om in het weekend of tijdens vakanties op de MTB of racefiets te springen en een stukje te rijden. In het verleden kwam dit er zelden van, maar met de start van de nieuwe webshop heb ik ook besloten hier gewoon tijd voor te maken.  

Sinds maart 2017 fiets ik nu dus vrij regelmatig. Soms alleen, soms met het gezin (vrouw en 3 zoons) maar ook vaak met anderen. Uiteindelijk heb ik in 2017 ruim 3.000 km gefietst op zowel MTB als racefiets. In 2018 heb ik de 3.500 km gehaald, alleen op de MTB. In 2019 zal ik ook weer af en toe de racefiets pakken (bijvoorbeeld tijdens de vakantie in Frankrijk), dus mijn streven is minimaal 4.000 km.

Voor wie het leuk vindt om mij te volgen, hieronder wat actuele info via Strava.