• Lorem ipsum

Fietsonderdelen Outlet wordt gerund door John van der Stouwe. Ik heb inmiddels ruim 14 jaar ervaring met webshops. Waarvan 8 jaar een webshop in fietsonderdelen, samen met een compagnon. In 2016 is deze samenwerking gestopt en heb ik besloten mijn eigen webshop met online fietsonderdelen op te zetten. Deze draait inmiddels al 5 jaar zeer succesvol! 

Zelf was ik nooit een fanatiek fietser, maar ik vond het altijd al heerlijk om in het weekend of tijdens vakanties op de MTB of racefiets te springen en een stukje te rijden. In het verleden kwam dit er zelden van, maar met de start van de nieuwe webshop heb ik ook besloten hier gewoon tijd voor te maken.  

Sinds maart 2017 fiets ik nu dus vrij regelmatig. Soms alleen, soms met het gezin (vrouw en 3 zoons) maar ook vaak met anderen. Uiteindelijk heb ik in 2017 ruim 3.000 km gefietst op zowel MTB als racefiets.
In 2018 heb ik de 3.500 km gehaald, alleen op de MTB.
In 2019 heb ik ook weer af en toe de racefiets gepakt (bijvoorbeeld tijdens de vakantie in Frankrijk), zodat ik toen 4.100 km weg heb weten te trappen!
In 2020 had ik mijzelf als doel de 4.500 km gesteld. Dit is helaas net niet gelukt, met name door Corona. Het was zo ontzettend druk af en toe dat fietsen er vaak bij inschoot. Uiteindelijk toch ruim 4.300 km gehaald. 
Ondanks dat de shop blijft groeien en het soms dus lastig is tijd vrij te maken, heb ik mijzelf voor dit jaar (2021) als doel gesteld om alsnog 4.500 km te halen. Zoals het er nu naar uitziet, ga ik dat makkelijk halen: sinds kort maak ik ook gebruik van een Tacx, dus in Zwift trap ik flink wat km's extra weg. 

Hoogtepunten waren voor mij toch wel:

  • Cycle for Hope Marathon 2018: Ruim 220km op de MTB, zowel overdag als in de nacht (nachtroute over asfalt). 
  • Limburgs Mooiste 2019: 105 km met ruim 2.000 hoogtemeters, uiteraard op de MTB
  • Cycle for Hope Marathon 2020: Ruim 230km op de MTB, zowel overdag als in de nacht. Dit jaar was de nachtroute voor het eerst ook door het bos. 

In 2021 ga ik weer meedoen aan de Cycle for Hope, met dit jaar als doel 250km (inmiddels gehaald, ruim 260km!). Limburgs Mooiste gaat dit jaar helaas niet lukken, maar heel misschien dat ik me nog ga wagen aan de Bartje 200. En ook in Frankrijk zullen er dit jaar weer de nodige kilometers en hoogtemeters gemaakt worden op de MTB. 

Voor wie het leuk vindt om mij te volgen, hieronder wat actuele info via Strava.