• Lorem ipsum

Kortingscodes bij Fietsonderdelen Outlet

6 Feb 2019
door Fietsonderdelen Outlet

Bijna dagelijks krijgen we de vraag of we nog kortingscodes hebben. Ook zien we dat veel mensen online gaan zoeken naar kortingscodes voor onze webshop. Begrijpelijk, want je wilt natuurlijk nooit te veel betalen voor je fietsonderdelen! 

Maar we kunnen je die tijd besparen: we bieden online geen codes voor korting aan. Om de simpele reden dat we al ontzettend goedkoop zijn en we iedereen dezelfde prijzen willen bieden. 

Biedt Fietsonderdelen Outlet dan helemaal geen korting? 

Jazeker wel! Ondanks dat onze standaard prijzen al héél scherp zijn, bieden we diverse mogelijkheden om op de totale kosten te besparen:

  • Staffelkorting: bestel je meer dan 1 stuks van een artikel? Dan is de kans groot dat we daarvoor een staffelkorting aanbieden.
  • Gratis verzending vanaf € 100,-. 
  • Acties: door in te spelen op aanbiedingen van onze leveranciers, kunnen we regelmatig artikelen extra scherp aanbieden. Houd onze site dus altijd goed in de gaten, of schrijf je in voor de nieuwsbrief.
  • Bundel producten: diverse producten bieden wij aan in combinatie met bijhorende producten. Bestel je deze samen, dan ontvang je een leuke extra korting. Bijvoorbeeld een AXA slot met insteekketting. 

In de checkout kan ik wel een kortingscode invullen!

Klopt, deze optie hebben wij wel toegevoegd aan het afrekenproces. Om 2 redenen:

  1. Het kan voorkomen dat wij klanten een kortingsbon aanbieden ter compensatie voor een foutieve of beschadigde levering. Deze kan hier dan ingevuld worden.
  2. Het ís mogelijk om tóch een extra korting te verdienen......maar alleen wanneer je al eerder bij ons hebt besteld. Na enkele dagen ontvang je een uitnodiging om een productreview te schrijven. Doe je dit, dan ontvang je een kortingscode als dank voor de review. 

 

Black Friday 2021